top of page

wo 21 feb

|

Park Inn by Radisson

Content2Live

Waar leef jij voor? Over het belang van vier gelukslagen voor je persoonlijk en professioneel leven. (door Stijn Dieusaert, Accende)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Content2Live
Content2Live

Tijd en locatie

21 feb 2024, 20:00 – 22:00

Park Inn by Radisson, Martelarenlaan 36, 3010 Leuven, België

Gasten

Over deze activiteit

We maken het allemaal mee: dagen dat we ons goed in ons vel voelen en dagen dat het minder goed gaat. Hebben we dit eigenlijk wel in de hand?  

Veel onderzoekers zijn het er over eens dat het hebben van een levensdoel bijdraagt tot geluk, zowel in het persoonlijk als professioneel leven. Heb jij zo'n levensdoel? Of is het nog niet duidelijk wat geluk precies voor jou kan inhouden?  

Op 21 februari 2024 om 20.00 uur ontdek je in Park Inn by Radisson te Leuven vier lagen van geluk en kan je vervolgens exploreren wat dit voor jou kan betekenen. Tijdens deze eerste Content2Live sessie van het nieuwe jaar bijt Stijn Dieusaert de spits af. Vervolgens is er tijd om na te praten bij een glas.  

Schrijf je in en nodig drie anderen uit om hetzelfde te doen. Zo ervaar je meteen dat de weg naar het geluk veel beter vlot samen met anderen. :-)

Accende-leden krijgen 20% korting op al onze Content2Live sessies in de loop van 2024. Lid worden kan tijdens de inschrijving voor deze sessie, of rechtstreeks via deze link.

Lidmaatschapsaanbieding
Koop een lidmaatschap en ontvang 20% korting op dit evenement bij het afrekenen

Boeken

  • Content2Live

    De vier gelukslagen

    € 50,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page