top of page

wo 06 nov

|

Regio Brussel

Ontdek de rode draad in jouw leven en je levensmotief

Neem deel aan onze verdiepende module: vijf woensdagavonden van 6 november t.e.m. 4 december 2024. Twee live sessies, drie online.

Ontdek de rode draad in jouw leven en je levensmotief
Ontdek de rode draad in jouw leven en je levensmotief

Tijd en locatie

Laatst beschikbare datum

06 nov 2024, 20:00 – 22:00

Regio Brussel

Over deze activiteit

Er zijn zoveel mogelijkheden die zich dagelijks aan ons presenteren, vaak teveel om op te noemen. Waar kies ik voor? Wat is mijn rode draad, mijn levensdoel, mijn diepere drijfveer? Als ik daar beter zicht op krijg, dan kan ik ook beter kiezen. 

Met deze module van vijf avonden ga je handvaten aangereikt krijgen om precies beter zicht te krijgen op jouw verborgen, maar aanwezige levensdoel. 

Gevolg? Je hebt elke ochtend een reden om de nieuwe dag met twee handen vast te pakken, op een manier waar je goed in bent. Je zult jezelf beter leren kennen. Je zult zicht krijgen op wat jou gelukkig maakt en hoe. En vervolgens hoe je ook voor anderen inspirerend kunt zijn, hoe de golf kan overslaan. Kortom: je zult meer worden wie je bent en de wereld in vuur en vlam zetten.

Module van vijf avonden: 6 november - 13 november - 20 november - 27 november - 4 december telkens van 20 tot 22 uur. De eerste en de laatste zijn ter plekke, de andere online.

Lidmaatschapsaanbieding
Koop een lidmaatschap en ontvang 20% korting op dit evenement bij het afrekenen

Boeken

  • Module van vijf avonden

    Verkoop eindigt op: 06 nov, 20:00
    € 150,00

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page